Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rockband Bulldog LT

21 december @ 22:00 - 22 december @ 02:00

De viermans formatie Bulldog LT vindt zijn oorsprong in Langenboom (NB). De band heeft sinds kort een doorstart gemaakt en bestaat nu uit gelouterde muzikanten die allen in diverse bands spelen dan wel hebben gespeeld.

Bulldog LT is reeds een begrip in de regio en staat voor een optreden met pakkende stevige classic rocknummers van o.a. Cream, ZZ Top, Lynyrd Skynyrd, Bachman Turner Overdrive, Jimi Hendrix, Gary Moore, Rory Gallagher etc. Maar ook de rocknummers van eigen bodem zoals die van bijv. Golden Earring, Livin Blues etc maken deel uit van het repertoire.

Sfeervolle optredens in café’s. De beuk erin op feesten of rotsvast op de grotere podia in de regio. Voor Bulldog LT is ieder optreden een oprechte happening, voor band en publiek.

Zanger/gitarist Willy, met z’n eigen karakteristiek stemgeluid, aangevuld met de stem van bassist Tonny, stelt de band in staat dit repertoire natuurgetrouw voor het voetlicht te brengen. Tonny staat ook samen met drummer Lex garant voor een strakke ritmesectie. En van gitarist Hein kan je meer dan alleen maar scheurend geweld verwachten, want in menig nummer wordt ook de gevoelige snaar geraakt.

Niet voor niets weet deze band dan ook de liefhebbers te boeien, van begin tot eind.

Rockband Bulldog LT

Gegevens

Begin:
21 december @ 22:00
Einde:
22 december @ 02:00

Locatie

Cafe Royal Mill
Mill, Nederland + Google Maps
Schuiven naar boven